Елон Мъск има нова титла: продавач на парфюми. Във вторник

...
Елон Мъск има нова титла: продавач на парфюми. Във вторник
Коментари Харесай

Мъск пуска на пазара парфюм Изгоряла коса и бързо продава 20 хил. бутилки

Елон Мъск има нова купа: " продавач на парфюми ".
Във вторник компанията Boring Company на Мъск показа мирис, наименуван " Burnt Hair ", като го разказа като " Есенция на отвратителното предпочитание ". Той може да бъде ваш против 100 $ - което включва доставка и налози в страната. На продуктовата страница ароматът се популяризира като " тъкмо като да се наведеш над свещта на масата за вечеря, само че без цялата тежка работа ".

The finest fragrance on Earth!
— Elon Musk (@elonmusk)
Подобно на гимназиален състезателен тим, който събира пари посредством продажба на бисквити, Мъск показва Burnt Hair като метод, по който поддръжниците му могат да финансират закупуването на Twitter. " Моля, купете моя парфюм, с цел да мога да купя Twitter ", написа той в сряда в Twitter.

Please buy my perfume, so I can buy Twitter
— Elon Musk (@elonmusk)
През 2020 година Tesla продаде лимитирана серия атлазени " къси къси панталони " - за 69,420 $ всеки - като средство за насмешка с тези, които несполучливо са продавали къси акции на Tesla.

Като се впусна в новата си промоция, Мъск промени профила си в Twitter на " продавач на парфюми " и означи, че диверсификацията му в бранша на парфюмите е предопределена от семейството му:

“С фамилия като моята, не е чудно, че влизам в бизнеса с парфюми. ”

След като въодушевено заяви, че през първия ден са продадени 10 000 бутилки, Мъск се включи в сряда вечерта, с цел да разгласи, че продажбите са надхвърлили границата от 20 000 бутилки - по този начин за малко повече от 24 часа са събрани 2 милиона $.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР