Елмаз разбира, че приятелят на Ямур е причина за раната

...
Елмаз разбира, че приятелят на Ямур е причина за раната
Коментари Харесай

Никой Не Може Да Предположи Какви Изненади Ни Е Подготвил Днешния Епизод На Сега И Завинаги! Дръжте Се, Нур Ще

Елмаз схваща, че приятелят на Ямур е причина за раната на брат ѝ.
Назан се пробва да принуди Джахит да ги заведе на отмора дружно с детето. Той ѝ напомня, че скоро ще се разведат.
Елмаз споделя на Джахит да вземе ограничения към сестра си, тъй като брат ѝ е ранен поради нея, написа " За дамата ".

Ийт и Фатих не престават да се карат за Нур, макар действителната опасност, която ги чака от ответните дейности на мафиота.
Нур желае да да се яви на кастинг за модел поради финансовите си отговорности, само че Ийт я вика в кабинета си незабавно.
Ийт стартира да разпитва Нур за нейното държание. Фатих подслушва. Нур му споделя, че той е ревнувал Иджлял. Ийт не може да повярва, че обичаната му има необичайно държание. Нур му изяснява, че това е нормалното й държание, което той не познава.

Джахит предлага на Елмаз да показват казуса с Ямур и Емин на Ийт, който да го реши. Елмаз е настоятелна. Казва на Джахит, че той би трябвало да реши казуса ѝ.

Ямур подкача Джахит. Той ѝ изяснява, че е затворен човек и по тази причина не са се срещнали. Ямур му дава отговор, че към момента не е подготвен да приказват. Тя отваря дрешника си и вижда куп първокласни облекла в него, а нейните са изхвърлени.
Иджлял споделя на майка си, че към този момент няма да се вижда с Фърат. Ямур подвига скандал на Айтюл поради облеклата, които й е купила.
От организацията одобряват Нур незабавно. Тя предлага на Фатих да ѝ бъде управител. Той се съгласява.

Ийт споделя с брат си, че Нур се е трансформирала, само че Джахит го укорява, че се е държал жестоко с нея. Ийт подтиква Джахит да приказва със сестра си. Той го слуша и отива при Ямур. Обещава ѝ, че ще реши казуса с някогашния ѝ.
Фатих пита Нур дали Ийт ще е съгласи да бъде манекенка.
Ийт отива в ателието на Иджлял. Вижда, че тя създава неповторимо украшение. Пита някогашната си, дали всичко това има нещо общо с организацията на Фърат.
Ийт излиза и вижда, че Нур още веднъж изпраща Фърат. Нур му споделя, че се е изморила да живее в неговата орбита. Обяснява, че той живее първо за детето си, по-късно за фамилията си, поради компанията си, а Нур с изключение на него в живота си няма нищо друго. Той не я схваща. Нур го целува и му изяснява, че ще я разбере като го изживеят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР