Ellyra е най-новият тенис симулатор с виртуална реалност, създаден от

...
Ellyra е най-новият тенис симулатор с виртуална реалност, създаден от
Коментари Харесай

Шотландска компания създаде VR тенис симулатор

Ellyra е най-новият тенис симулатор с виртуална действителност, основан от някогашния тенис експерт Колин Пауърс. Идеята на приложението е да разреши на тези, които допреди не са имали опцията да играят тенис по една или друга причина, да съумеят да се допрян и насладят на играта.

Възможностите на VR технологиите към този момент се употребяват необятно в света на развлеченията и по-специално на игрите, във всички налични жанрове. От това безусловно да усетиш ритъма в игри като, през игра на покер на екзотични места като Макао или на галактическа станция с, до пилотиране на галактически транспортен съд с в Steam. Звучи съвсем невероятно в действителния живот, само че да играеш тенис е също толкоз мъчно и необикновено за някои хора, едвам отидеш в космоса. Но нещата са на път да се трансформират с помощта на симулатори като Ellyra.

Какво е Ellyra?

Разработен в Университета в Единбург, тенис симулаторът Ellyra неотдавна бе определен от спортната компания Sporting Goods, с цел да показа новата си ракета Clash v2 в Лондон. „ Продуктът Ellyra Tennis е страховит метод да споделяте с разнообразни видове хора, като в същото време им показвате какво съставлява тенисът и по-късно те могат да пренесат уменията си на корта. “, разяснява Вал Владеа, Influencer маркетинг управител на Wilson.

VR симулаторът е предопределен както за дилетанти, по този начин и за експерти в света на тениса, които могат да упражняват обичания си спорт когато и да е. Също по този начин, технологията дава опция и на тези, които по избрани аргументи като обществено състояние или сложна пъргавина не са могли да практикуват играта досега, също да усетят тръпката без никакви спънки.

Създателят на Ellyra Колин Пауърс е някогашен професионален тенисист и бизнесмен. Той споделя, че е извънредно заинтересован от опцията да направи обичаната си игра налична за тези, които в никакъв случай не са имали шанса да стъпят на тенис корта. Пауърс е разчувствуван от представянето на новата ракета на Wilson, защото това е страхотна опция за Ellyra да доближи до повече хора и да получи противоположна връзка по отношение на начинанието си.



Ранната версия на симулатора към този момент е налична в платформата за виртуална действителност Sidequest VR.

Ellyra взе участие в програмата High Growth Ventures на Scottish Enterprise, която сплотява експерти от организацията за икономическо развиване с външни бизнес съветници, с цел да помогне на стартъп компании да развият своите бизнес и капиталови тактики, да поддържат създаването на артикули и да привлекат и задържат гении.

Как виртуалната действителност трансформира света на спорта?

Виртуалната действителност освен дава опцията на потребителите да се забавляват и да преживеят спорта по един напълно нов метод, само че също така има способността да промени образа на цяла една промишленост. Благодарение на новите технологии, почитателите могат да видят от близко своите обичани спортисти и да участват на спортни събития на другия завършек на света когато и да е и място. Те ще могат да влязат в обувките на известни спортисти, да упражняват от удобството на дома си и да се развиват в разнообразни спортове, които в противоположен случай биха били мъчно налични.

В допълнение към това, опциите на новите технологии ще предизвикат основаването на нови вълнуващи спортни дисциплини, а също по този начин ще спомагат за развиването и усъвършенстването на класическите спортове. Например, с помощта на VR съдиите ще вършат доста по-малко неточности. VR ще им даде съвършен метод да повдигнат уменията си до идващото равнище. Сателитното следене ще даде опцията за VAR онлайн за реферите, където те на процедура могат да влязат в обувките на играча, да видят обстановката от неговата позиция и затова да вземат по-добро решение на момента.

Генерално, всички типове компании, свързани със спорта, а и освен, рано или късно ще прегърнат опциите на виртуалната действителност. Тя към този момент се употребява при дизайна на спортни облекла и съоръжение. Клиентът ще разполага с опцията да опитва дрехата във виртуалното пространство, да направи промени в дизайна или да види по какъв начин ще наподобява на тенис корта.

Фитнес промишлеността също ще претърпи огромни промени, изключително като се има поради все по-широката приложимост на фитнес уреди в домашни условия. В комбиниране с опциите на виртуалната действителност, това подсигурява една доста по-различна и занимателна подготовка.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР