Елжбета Плаковска е нанесла над 100 рани с нож на

...
Елжбета Плаковска е нанесла над 100 рани с нож на
Коментари Харесай

Майка закла двете си деца и каза: Черната сянка ми каза, че в тях се е вселил дявола и трябва да ги убия

Елжбета Плаковска е нанесла над 100 рани с нож на своя седемгодишен наследник Джъстин и петгодишната си щерка Оливия, след което е умъртвила и двете кучета на фамилията. По думите на дамата, да заколи децата си ѝ " заповядала черна сянка ". Адвокатите на подсъдимата настояват, че сега на убийствата тя се е намирала в несъответстващо положение, написа в. Mirror.
Прокурорите в Нейпървил в американския щат Илинойс обаче не са съгласни и считат, че Елбета доста добре е осъзнавала какво прави. Срещу дамата са повдигнати обвинявания в ликвидиране първа степен.

Съдът изслуша показанията на психиатър, който е приказвал с Елбжета 10 дни след убийството. Тя е разказала, че е била в спалнята, когато пред нея се появила черна сянка, която я предиздвикала да повярва, че в децата ѝ се е вселил дяволът. Гласът повтарял: " Убий ги, убий ги ". При това сянката също заповядала на дамата да постави край и на своя живот.
Първоначално дамата твърдяла, че тя няма нищо общо с убийството на децата си, тъй като била заспала. Но след няколко разпита Елжбета е признала, че по този метод е желала да избави децата от " отровения свят ". Процесът против майката продължава.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР