Елизабет Стойчева е поредното доказателство, колко е популярна певицата сред

...
Елизабет Стойчева е поредното доказателство, колко е популярна певицата сред
Коментари Харесай

Фенка втрещи Галена, татуира си лицето й

Елизабет Стойчева е следващото доказателство, какъв брой е известна певицата измежду младежите. Тя решила да изрази любовта си към изпълнителката, като си татуира нейното лице върху ръката си.

Татуировката в действителност е като произведение на изкуството. На Нея Галена е с вързана коса, голямо украшение на гърдите и все едно излиза от огледало, написа „ България днес”.
Освен това под картината с изпълнителката, нарисувана в опушени тонове блестящо свети красиво алено сърце.

Елизабет обаче не стопира до тук, а взема решение да покаже на самата Галена татуса си. Когато се срещат в нощен клуб, певицата губи мозъка и дума. След което моли за позволение да допре татуировката, с цел да се увери какъв брой детайлно е направена.

Решението на младото момиче стана шлагер в мрежата, а мненията са на двата полюса. Някои я похвалиха за смелостта й, а други я подиграват, че един ден ще се чуди какво да изяснява на децата си.

Елизабет обаче е щастлива, а самата Галена е останала очарована от срещата си с нея.

Галена не е първата певица, която се трансформира в татус. Фен на Татяна предходната година си татуира нейния образ от песента й „ Мамасита”.

Когато видя татуировката, изпълнителката написа „ Думите ми свършват в подобен миг и мога единствено да кажа - това е същинско предопределение, да радваш с музиката си хората и да бъдеш част от техния живот завинаги”, написа още тя.

Мъжете в поп фолка също не са подминати от тази фикс идея. Галина Георгиева от Варна има цели осем татуса отдадени на Борис Дали. Варненката не крие, че в началото е била влюбена в артиста, само че след това станали другари и даже в този момент постоянно излизат дружно по заведения.

И до момента в който той е удивен от вниманието и почитателската й обич, то гаджето й я зарязало, тъй като не могло да понесе да си ляга с облика на обичания й реализатор.
А Галина дава обещание, че до момента в който има свободни места по тялото си, ще продължава да си татуира и текстове на песните на идола си.

Преди години незнаен мъж си татуира и Преслава, само че тогава жестът му остана неразбираем и даже обект на жестоки рецензии. Напук на злобните намеци, почитател на Алисия също си я татуира на ръцете.

На едната ръка е написано името на певицата с огромни букви, а на другата - „ кралица” на британски в същия шрифт.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР