Елизабет Мос се завръща за пети сезон на сериала Историята

...
Елизабет Мос се завръща за пети сезон на сериала Историята
Коментари Харесай

Елизабет Мос се завръща в сериала „Историята на прислужницата“

Елизабет Мос се завръща за пети сезон на сериала „ Историята на прислужницата “, заяви NOVA.

Филмът наблюдава жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад господстват изкривени обичайни полезности, а правата на дамите не съществуват. Историята е основана на едноименния разказ от 1985 година на писателката Маргарет Атууд.

Като основна актриса и изпълнителен продуцент на сериала, Мос споделя,че се пробва да следва прочувствените истини на героите.

„ Знаете ли, ние постоянно се опитваме да следваме персонажите и вътрешните им положения, да ги изиграем със сърцата си. Стараем се да описваме почтени истории за тях и по някакъв метод това постоянно ни води до миг, когато всеки разпознава себе си. Мисля, че е значимо да се приказва свободно за проблемите, значимо е да имате мнение и е значимо когато би трябвало да излезете и да гласувате, с цел да заявите мнението си! ”, съобщи тя.

Брадли Уитфорд, който играе пълководец Джоузеф Лорънс, сподели, че методът на героя му да провокира дистопичния свят този сезон е да се опита да внесе смяна от вътрешната страна в него.

„ Мисля, че желанието на героя ми е да направи някои положителни промени, само че постоянно има заплаха да бъде прелъстен от властта и да падне в клопката ѝ. Не мога да издам повече ”, показа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР