Елизабет Мос, актрисата, позната преди всичко с ролята си в

...
Елизабет Мос, актрисата, позната преди всичко с ролята си в
Коментари Харесай

Какво свързва Елизабет Мос и Сандра Бълок

Елизабет Мос, актрисата, позната на първо място с ролята си в сериала " Историята на прислужницата " показа нещо любопитно. При това го направи пред необятна аудитория, до момента в който бе посетител в шоуто на Watch What Happens Live With Andy Cohen.

На въпроса, заложен от Коен, дали Елизабет е попадала в неловки обстановки поради среща с известни холивудски звезди, актрисата не се поколеба за момент в отговора си. Тя незабавно назова 57-годишната актриса Сандра Бълок и показа, че толкоз се впечатлила и смутила, когато я е видяла, че не е знаела какво да каже.
 
" Сандра е толкоз невероятна, готина и занимателна. Стояхме зад кулисите на снимачната площадка една до друга - и аз просто мълчах. По-точно, напряко замръзнах. "

Елизабет Мос и Сандра Бълок снимали дружно минисериала от 1990 година Lucky Chances. В него Бълок е в ролята на майката на седемгодишната тогава Мос, написа People.

И различен път Мос е разказвала за това какъв брой доста е означавало за нея участието ѝ в този сериал и по какъв начин той е формирал любовта ѝ към актьорската специалност. Тя споделя пред Vogue, че още на тази нежна възраст е приела актьорството съществено и че се влюбила в него за цялостен живот.

И по всичко проличава, че Мос е съумяла да запази тази обич през годините - и в този момент към този момент е известна актриса. Факт е, че точно сериалът  " Историята на прислужницата ", отличен с премия Еми, я направи и същински известна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР