Елизабет Ланге е била задържана от полицията, когато на 14

...
Елизабет Ланге е била задържана от полицията, когато на 14
Коментари Харесай

Адвокатката на Борислав Панев: Елизабет е била задържана, когато е свидетелствала срещу него

Елизабет Ланге е била арестувана от полицията, когато на 14 август вечерта е дала показания пред арбитър против клиента ми Борислав Панев. Той е упрекнат за убийството на Удо Ланге поради разпита на брачната половинка. Това сподели пред Окръжния съд в Перник юрист Цветелина Попова, която пази Панев.
Попова изиска от съда информация в какъв брой часа Елизабет е била арестувана, по кое време е била пусната и кога се е провел разпитът. Заповедта за задържането и освобождението й ги нямало по делото.

"Не сме се срещнали с разпита на Елизабет. Информирахме се от медиите за това ", сподели още Попова. Поиска 30 минути отмора, с цел да го прочете. Съдия Калин Баталски се съгласи с нея.
Панев е чиновник в пекарната на Ланге. Поддържал и близки връзки, евентуално интимни със брачната половинка на жертвата. Пред съда изясни, че живее на фамилни начала с друга дама. Имал и дете от нея. Той се води с чисто досие, тъй като е оправдан по старите си осъждания за машинация, отнемане и длъжностно заграбване.
Панев е упрекнат, че е умъртвил Удо Ланге на 11 август в комплекса "Делта хил " до Перник, където швейцарецът живеел. Според проверяващите го е намушкал с шило, което забил във врата му. То пробило белия му дроб и умрял от вътрешен кръвоизлив.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР