Елизабет Хиршхорн, наемателката на Брентууд, която не е плащала наем

...
Елизабет Хиршхорн, наемателката на Брентууд, която не е плащала наем
Коментари Харесай

Елизабет Хиршхорн се напуска от Brentwood Airbnb след 570 дни без наем. Тя каза, че има право да остане

Елизабет Хиршхорн, наемателката на Брентууд, която не е плащала наем за първокласния си Airbnb чартърен в продължение на 570 дни, се изнесе от жилището в петък.

преместването беше тъкмо един месец откакто The Times разказа противоречивия наем на Хиршхорн, който стартира със сърдечен престой в Airbnb и приключи с това, че тя и Саша Йованович, хазяин и притежател на парцела, се съдиха взаимно.

„ Аз съм малко съм претрупан, само че най-сетне си върнах дома си “, сподели Йованович. „ Прекарах толкоз спокоен уикенд, откакто тя си потегли. “

Прочетете още: „ Наемателят от пъкъла “: Тя отхвърли да заплати за първокласния си Airbnb в продължение на 540 дни. Тя споделя, че има законно право да остане

По време на престоя си, който стартира през септември 2021 година, Хиршхорн сподели, че договорът за наем е продължен от Airbnb и че апартаментът е предмет на Наредбата за надзор на наемите, тъй че Йованович ще трябваше да я изгони, в случай че искаше тя да си тръгне. Тя също по този начин твърди, че не е трябвало да заплаща наем, защото Йованович в никакъв случай не е получил лиценз за обитаване на къщата за посетители.

Йованович, който живее в парцела, беше в дома в петък и беше интервюиран за документални детайлности борбата сред него и Хиршхорн, когато видя трима мъже, които се оказаха хамали, да влизат в къщата за посетители.

Той сподели, че е попитал за какво са там, само че те не споделиха ясно за какво. Той подозираше, че тя може да се изнася, само че се притесняваше, че това може да е и навлизане в дома, по тази причина се обади на полицията.

Полицията дойде и откакто всичките движимости на Хиршхорн бяха опаковани, я изведоха отвън парцела, Йованович сподели.

Йованович и неговият юрист Себастиан Ручи почукаха на вратата, с цел да потвърдят, че я няма, след което влязоха в къщата за посетители и я откриха празна. В рамките на един час дойде ключар и смени ключалките.

Засега не е ясно дали Хиршхорн се е изнесла за непрекъснато, или възнамерява да се върне в парцела.

Йованович и Ручи сподели, че не са чули нищо нито от Хиршхорн, нито от нейния юридически екип, тъй че допускат, че тя се е изнесла вечно. В събота Ручи изпрати имейл на юриста на Хиршхорн, Аманда Сюърд, с цел да разбере идващите стъпки във връзка с делото за изпъждане на Йованович против Хиршхорн.

„ Моят обзор на правосъдната процедура е, че откакто наемател напусне жилището, противозаконният арестуван е уволнен. Ако желаете, мога да подам молба за уволняване или можем да подадем взаимно уволняване “, написа Ручи..

„ Г-жо Хиршхорн беше разискал с мен безпокойството от непрекъснатия тормоз и наблюдаване, както и желанието да бъдат поправени нещата, които трябваше да бъдат поправени. Предмет на моите полемики с госпожа Хиршхорн, апелирам, имайте поради, че нямате пълномощия да сменяте ключалките или да поемете изоставянето на блока “, написа Сюърд. „ Освен това вие нарушихте закона, като влезете без позволение и сменихте ключалките. “

Нито Hirschhorn, нито Seward дадоха отговор неотложно на молба за коментар.

Rucci сподели, че възнамерява да напусне делото за нелегално задържане, в случай че приемем, че Хиршхорн се е изнесъл вечно. Но той въпреки всичко ще търси обезщетение в настрана дело, защото твърди, че Хиршхорн дължи почти 58 000 $ неплатен наем. Хиршхорн сподели, че не дължи нищо, защото Йованович в никакъв случай не е имал лиценз за наемане на помещение, а делото й го упреква в голям брой форми на тормоз и заплашване в опити да я накара да напусне мястото, което Йованович отхвърли.

Наемането на Hirchhorn се трансформира в вирусна история в дните и седмиците, откакто The Times разказа сагата. Микробуси с вести бяха закачени пред дома и папараци следваха Хиршхорн, когато тя си тръгваше.

„ Дронове летяха над къщата ми всеки ден. Беше полуда “, сподели Йованович.

Прочетете още: Как тъкмо „ наемателят от пъкъла “ на Airbnb се измъкна, живеейки без наем 540 дни?

Сега той възнамерява за справяне с вредите от плесен в блока, което беше проблем по време на престоя на Хиршхорн, който в последна сметка утежни връзките им. Той също по този начин възнамерява да получи нужните разрешителни от града, което беше различен проблем; Йованович в никакъв случай не е получавал лиценз за наемане на помещение, а Хиршхорн твърди в съда, че не му е било разрешено да начислява наем на помещение, за което не е имал лиценз.

След това той възнамерява да се обърне пространството в стая за отдих за двете му подрастващи деца.

„ Трябва да изкараме неприятната сила и да я превърнем назад в щастливо фамилно пространство “, сподели той.

Регистрирайте се за Essential California за вести, функционалности и рекомендации от L.A. Times и други във вашата пощенска кутия шест дни в седмицата.

Тази история в началото се появи в Los Angeles Times.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР