Елия и Валентин от Игри на волята 3 определено предизвикаха

...
Елия и Валентин от Игри на волята 3 определено предизвикаха
Коментари Харесай

Какво се случва със секси учителката Елия от Игрите, още ли е заедно с Валентин

Елия и Валентин от " Игри на волята " 3 несъмнено провокираха огромен интерес, откакто разкриха изненадващо, че са двойка. Двамата си станали близки по време на шоуто, само че нещата се развили по-сериозно след излизането им от риалити предаването.

Виж още: Бъдещ баща за образец! Мария от " Един за различен " сподели по какъв начин ѝ оказва помощ Виолин

Последователите им се чудеха по какъв начин ще поддържат връзката си от разстояние, откакто Валентин живее в Лондон, а Елия си е в България, където е учителка. Е, постоянно има по какъв начин, в случай че има предпочитание! Двамата са все по този начин дружно, щастливи са и се обичат мощно, а празниците са изкарали дружно в английската столица. Елия е споделяла много красиви фрагменти от празниците.

Виж още: Пътят на душевното излекуване: Блага от " Ергенът " с нравствен преподавател в Бали, посети античен храм 

Вальо си е още веднъж в България в този момент, а с нежната му половинка са се отдали на СПА релакс в известен планински курорт. Двамата са отседнали в много тузарски хотел, само че това не е въобще изненадващо. Някои от почитателите им обаче се чудят по кое време ще има звън на камбани.

Е, мъчно е да се каже, тъй като Валентин още не е предложил брак на секси учителката, само че и на това ще му пристигна времето. Двамата наподобяват влюбени и щастливи, тъй че е въпрос на време.

Виж още: TikTok не е единствено за деца: Ето по какъв начин огромните марки употребяват платформата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР