Елица Василева или както близките й я наричат Еци. Това

...
Елица Василева или както близките й я наричат Еци. Това
Коментари Харесай

Елица Василева: Националният ни отбор направи много добро представяне

Елица Василева или както околните й я назовават Еци. Това е спортистката, която ще ви показва в идващите минути. Вече трети сезон тя играе за съветския Динамо (Казан). Преди това волейнационалката ни е била състезателка на клубове в Италия, Турция, Бразилия и Република Корея.
 България - Русия 2:3 @@@
" Винаги нашите противници и треньорите на конкуренцията са определяли, че националния ни тим има страховит капацитет. Не мисля, че ни липсва предпочитание, по-скоро ни липсва опит, тъй като с цел да побеждаваш, ти би трябвало опит в това. Според мен малко от нас са имали шанса играят значими финали, да играят значими мачове, да са печелили купи и шампионати. Това чисто самостоятелно, в случай че би трябвало да се гледа, е един пропуск, който нашият тим има, тъй като ние имаме голямо предпочитание да реализираме нещо, голям капацитет, само че единствено с капацитет не стига. Все едно да имаш геният и качествата, а да не работиш. Всеки знае, че по този начин не се реализират спортни достижения ", споделя Елица Василева.
 България с скъпа победа над Турция с 3:2 на Евроволей 2017 @@@
" Много огромна част от триумфите са положителната и целенасочена работа. При нас не толкоз честата промяна на треньорите, колкото другите хора, които минаха през тима и, които постановяваха разнообразни системи, друг метод, нещо, което тотално те обърква. Ние сме към този момент на по 27-28 години, построени състезатели и характери, което също е значимо да се означи, и знаем какво желаеме и по какъв начин да го реализираме. Но когато има противоречие в мисленето на тима и това на треньора, както във всяка работа и спорт допускам, несъответствия, за които би трябвало да има разговор и да се изправят с една обща цел и да се направи едно огромно достижение ", продължи капитанката на България.
 България - Русия 2:3 @@@

" Не мисля, че това, което имахме последните две години би трябвало да е метода, който би трябвало да има към нас. Аз мисля, че сме задоволително виновни, и в случай че един треньор ни се довери и ни даде независимост за работа, а също по този начин и ни накара да работим по един добър и актуален метод, тъй като ние всички играем в доста мощни тимове и това не би трябвало да се не помни. Разликата сред тимовете, в които ние играем, и националният тим не би трябвало да е толкоз контрастна, колкото е сега. Всяка една от нас играе в доста мощен клубен тим, връщаме се в националния тим и се получава равнище на волейбола, от което ние не сме сега, а на равнище, на което сме били преди 5-6 години. И работейки по този начин 5-6 месеца, каквото и добра форма да си постигнал в клубния си тим, най-после на 5-ия месец с националния тим ти не си в мечтаната форма. Въпреки това, нашият тим направи доста положителни мачове и доста положително показване, почтено, като се изключи може би един мач. Така, че си представете да имаме една доста добра подготовка и едно хубаво лято с всичко належащо ", призна още Супер Ели.
 България с скъпа победа над Турция с 3:2 на Евроволей 2017 @@@
Георги Чобанов особено за Sportal.bg от Казан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР