Елица Василева е номинирана за най-добър играч на 2017 г.

...
Елица Василева е номинирана за най-добър играч на 2017 г.
Коментари Харесай

Елица Василева номинирана за номер 1 в света

Елица Василева е номинирана за най-хубав състезател на 2017 година в анкетата на авторитетния волейболен портал WorldOfVolley.com.

Според уеб страницата, в двата пола са номинирани по шест състезатели, само че те в действителност са пет. Тияна Бошкович (Сърбия и " Екзашибаши ", Турция), Наталия Зилио Перейра (Бразилия и " Фенербахче ", Турция), Чжъ Тън (Китай и " Вакъфбанк " ), Милена Рашич (Сърбия и " Вакъфбанк ", Турция) са съпернички на Елица Василева, която другояче играе за " Динамо " Казан, Русия.

Гласуването може да бъде направено от почитателите на уеб страницата до 30 декември и ще премине в два стадия. Първият е от 18 до 24 декември, след който ще станат ясни по трима водачи при мъжете и дамите. Именно от този топ 3 ще бъдат определени и спечелилите във втория избор, който ще продължи от 25 до 30 декември.

При мъжете са номинирани Максим Михайлов (Русия и " Зенит " Казан), Вилфредо Леон (Куба и " Зенит " Казан), Ървин Нгапет (Франция и " Модена ", Италия), Османи Хуанторена (Куба и " Лубе Чивитанова ", Италия) и Йоандри Леал (Куба и " Сада " Крузейро, Бразилия).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР