Елица Тодорова е сменила бившия си партньор Стоян Янкулов -

...
Елица Тодорова е сменила бившия си партньор Стоян Янкулов -
Коментари Харесай

Елица на Стунджи върти младо гадже

Елица Тодорова е сменила някогашния си сътрудник Стоян Янкулов - Стунджи, със 17 години по-млад от нея мъж. Звездата на „ Евровизия “ го разказва като състезател, професионален фитнес инструктор и мотиватор. На това изложение измежду приятелите й във Facebook дава отговор Денис Никифоров, а профилите на двамата са цялостни с техни общи фотоси, от които личат мощните усеща посред им.Певицата през септември навърши 43 години, а той едвам на 26.

Освен това, което тя издаде в предаването „ На кафе “, той се разказва в обществените мрежи още като преподавател по рейки, артист, шеф и учител в театрална школа, публицист. Роден в Благоевград, само че живее в София, където Елица има апартамент, написа Телеграф.



Елица разкрива, че за първи път го е видяла на плажа в родната си Варна и останала очарована. "Беше като Аполон “, безапелационна е тя. Две седмици по-късно, на същото място двамата се срещнали публично, а наподобява и свалката сред тях е протекла със същата бърза скорост.

Певицата е известна че след раздялата й с по-възрастния Стунджи изпитва пристрастеност към млади мъже. Още се носят митове за мимолетната й връзка с Криско, мераците й към Венци Венц. За последно се говореше че спи с единия от двамата тъпанджии, с които концертира в последните години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР