Елица Костова стартира повече от силно на турнира по тенис

...
Елица Костова стартира повече от силно на турнира по тенис
Коментари Харесай

Костова отнесе американка в Китай

Елица Костова започва повече от мощно на шампионата по тенис на червени кортове от серията " 125К " на WТА в Анин (Китай) с награден фонд 125 хиляди $. В първия си мач тя завоюва против американката Джаклин Сако с 6:4, 6:1 и ще срещне във втория кръг 124-ата в света словенка Далила Якупович, който пък в профил Аяно Шимицу (Япония) с 6:1, 6:2.

Българката започва мощно в първия сет и поведе с 4:1, откакто осъществя пробиви в третия и петия гейм. Американката върна един незабавно по-късно, само че в идващите си две подавания Елица не разреши да се стигне даже до опция за пробив. Втората част продължи едвам 32 минути, като българската тенисистка взе три от подаванията на Сако.

На същия шампионат през вчерашния ден отпадна Александрина Найденова, която влезе от квалификациите, само че пък проработи 1050 $ от наградния фонд. Двете с Костова играят и на двойки, само че ориста им отреди тежък чоп - техни съпернички в първия кръг са четвъртите сложени Фан Ин Сюн (Китай) и Прартана Томбаре (Индия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР