Елица и Ралица - капитаните, които разбиха племето на Супергероите,

...
Елица и Ралица - капитаните, които разбиха племето на Супергероите,
Коментари Харесай

Елица след "Игри на волята": "Плановете ми за в бъдеще са може би да бъда майка!"

Елица и Ралица - капитаните, които разрушиха племето на Супергероите, се изправиха една против друга във неочаквана капитанска елиминация на Арената на “Игри на волята: България ” преди броени дни. Ключът към триумфа в играта беше постоянството, което Ралица потвърди посредством своята непримиримост, воля и мощ. Тя победи съперничката си с голяма преднина, а приключението в най-екстремното риалити завърши за Елица едвам един ден, откакто се събра с обичания си Алекса в племето на Непобедимите. Ето какво описа тя за играта и всичко, което ѝ следва пред Vbox7:

Как се чувстваш след отпадането ти от Игрите?

Чувствам се удовлетворена след отпадането ми в Игрите, тъй като взех оптимално от цялото премеждие. За мен присъединяване ми беше същинско премеждие.

Какви качества не ти доближиха, с цел да продължиш към финала?

Не мисля, че имаше качества, които не ми доближиха, а по-скоро имам качества, които ми пречат и то може би самата емоционалност ми е допълнително.

Виж още: Ето на това се споделя романтика: Сашо Кадиев направи обществено пояснение в обич на Ивелина Чоева

Каква беше мотивацията ти да се запишеш за присъединяване в " Игри на волята " дружно с Алекса?

Мотивацията ми като цяло да се запиша за „ Игри на волята “ беше спортният дух и спортната част на самото предаване. Шансът да участваме аз и Алекса дружно е плюс, с цел да бъдем по-добри в обществената игра.

Ако имаше опция да бъдеш в друго племе, кое щеше да е то?

Колкото и необичайно да звучи, не бих си сменила племето. Харесвам аления цвят, одобрявам и името. Племето на Непобедимите имаше много минуси, само че като цяло бяхме много сложни участници.

Виж още: Когато сте един за различен: Ваня награби Евгения Джаферович на инат на хейта към нея h

Какви са проектите ти за в бъдеще?

Плановете ми за в бъдеще са може би да бъда майка.

Защо се получи разделяне в твоето племе още първоначално сред мъже и дами?

Разделението в нашето племе сред мъже и дами се случи естествено, а не със тактика да бъде феминизъм и мъжка взаимност. Просто имаше друг жанр на игра, някои от отсрещната коалиция играха по един метод, ние играхме по различен метод. Мненията ни не бяха едни и същи и това попречи да бъдем едно цяло.

Виж още: Гръм в Рая? Анита не поздрави Рачков за имения ден, отиде на концерт

Гледайки се на екран, какво ново видя за себе си?

Гледайки се на екран, видях, че в действителност съм прекомерно прочувствена. Познавам тази емоционалност. Заставам зад мнението си даже то да не е вярно, не отстъпвам себе си.

Доволна ли си от представянето си като цяло?

Доволна съм от представянето си в „ Игри на волята “, тъй като това напълно бях аз.

Виж още: Плътно зад тила им: Илиян гневно отбрани Мани и Фейгин след изобличаването им в " Игри на волята "

Връщайки лентата обратно, кои моменти ти бяха най-трудни?

Връщайки лентата доста, доста обратно, виждам какъв брой мъчно е било началото за мен, защото в действителност при отпадането на Алекса от запасите помислих, че него го няма. Край - няма го! Той просто си отива у дома, а аз оставам сама в Играта, която толкоз сме мислили, че ще играем двамата без значение дали сме в едно племе или в разнообразни. Може би този миг беше най-трудният. Следващият миг беше моментът на апетит, тъй като колкото и да съм стояла гладна през годините, по време на мача аз излизам нахранена и възобновена.

Успя ли да намериш същински другарства измежду съотборниците си?

Имам шанса да намеря в действителност същинско другарство в лицето на Мира. Точно по този начин се сътвори едната коалиция, учредена на другарство, защото не е показано пред камерата, само че сега, в който аз имах травми и контузии, аз не можех да се окъпвам по цяла седмица и Мира се постановяваше да ме къпе, да се грижи за мен, да ме гледа, само че това другарство беше почнало на доста по-ранен стадий.

Виж още: Броени седмици преди раждането: Джулиана Гани отпраши към Париж за сантиментален уикенд

Разкажи ни малко повече за Елица отвън Игрите.

Елица отвън Игрите е още веднъж спортно момиче, защото денят ми минава в спорт. Семейството ми е спортно, татко ми се занимава със спорт, братът на Алекса също се занимава със спорт, напълно спортът е към нас. Обичам романтиката, обичаме да си имаме нашите моменти, които са си в действителност сантиментални и са си единствено наши.

Генчо ли беше най-големият дразнител измежду всички в твоето племе?

В моето племе аз нямах дразнител, на който да кажа ясно и тъкмо: „ не те претърпявам “. Просто това беше игра, би трябвало да дадем на хората това, което желаят да видят, което, несъмнено, е някакъв екшън. Не одобрявах да имам дразнител, тъй че персонално не съм се дразнила никого от присъстващите.

Виж още: КУКОВ КОМЕНТИРА: Жорката е подлизуркото на сезона, а Гената тотално се излага!

Как се справяш с хейта, който получи?

Признавам си - първият ден не бях подготвена, тъй като не чаках да има толкоз известност към мен, само че към този момент го одобрявам. Съвсем обикновено е да има хейт, да има разнообразни отзиви.  Хората в действителност не осъзнават какъв брой доста преувеличават в злобата си. Аз не я одобрявам, тъй като не давам тя да навлиза вътре в мен.

Наистина ли не би взела участие към този момент в риалити формат?

Не бях подготвена да вземам участие и в това риалити просто тъй като знам каква е цената, която плащаш с персоналния си живот, защото моя беше още по-открит – въпреки всичко половинката ми също беше вътре. Просто мисля, че оттук насетне е време да запазя нещо за себе си, тъй като известността, която добиваме от предаването, в действителност е огромна.

Кой е твоят любимец за спечелването на огромната премия?

Моят любимец, несъмнено, е Алекса, само че също по този начин Филип е другият човек, който заслужава да завоюва огромна премия. Той също беше изправен като доста мощен състезател да върви да пази племето, само че го разбирам.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР