Елитният френски Брест е изпратил отлична оферта за халфа на

...
Елитният френски Брест е изпратил отлична оферта за халфа на
Коментари Харесай

Лудогорец отхвърлил оферта от Лига 1 за Доминик Янков

Елитният френски Брест е изпратил отлична оферта за халфа на Лудогорец Доминик Янков.
Тя обаче е пристигнала доста късно – на 31 януари, и нямало време да бъде разисквана както би трябвало от разградчани и от самия състезател.

Заради това в последна сметка от Брест привлякоха Юсеф Белаили, който пък от своя страна бе мечтан от Лудогорец в един миг от зимния трансферен прозорец.

Доминик Янков се обрисува като титуляр при новия треньор Анте Шимунджа, откакто направи отлична подготовка.

Словенският експерт разчита на скица с двама по-офанзивни халфа пред отбранителния полузащитник, което значи, че място на терена ще има и за Каули Оливейра, и за Доминик Янков.

Младият български национал игра в съвсем всеки мач на Лудогорец, а също така е неизменима част и от селекцията на Ясен Петров. Заради това ползата към него от Лига 1 е напълно логически, написа „ Мач Телеграф “ и добавя, че първенците не престават да договарят с Ференцварош за халфа Алекс Сантана.

Преди няколко дни се появиха информации, че унгарският гранд е извадил 2 милиона евро за бразилеца. Това е сума, която респектира, само че в случай че разградчани продадат Сантана, напълно ще останат без вътрешни халфове и поради това договорката може да не стане факт.

Стефан Баджи към този момент бе изтъргуван в Еюпспор, а Клод Гонсалвеш е осъден и по този метод треньорът Анте Шимунджа разполага само с Мануел Шоу, както и с гореспоменатия Сантана.

Ференцварш направи страхотна договорка през тази зима, като продаде албанския национал Мирто Узуни на Гранада за 4 милиона евро. Така че за клуба от Будапеща 2 милиона евро за Сантана не са проблем.

Унгарците желаят бразилеца още от предишното лято, само че тогава даваха по-малко пари за него. Сега сумата е повишена, тъй като треньорът на отбора Станислав Черчесов желае непременно футболиста на Лудогорец в своя състав.

Последната дума обаче ще имат от Разград. А те към този момент отхвърлиха предложения за няколко свои титуляри – Кирил Десподов, Пиерос Сотириу и Доминик Янков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР