Елитният бразилски Баия се надява да привлече Алекс Сантана от

...
Елитният бразилски Баия се надява да привлече Алекс Сантана от
Коментари Харесай

Бразилци напират за Алекс Сантана

Елитният бразилски Баия се надява да притегли Алекс Сантана от Лудогорец. 25-годишният халф пристигна в Разград през лятото на предходната година. Управителният съвет на Баия е дал зелена светлина за договаряния за трансфер на Сантана, само че при едно изискване - в случай че тимът се избави от изпадане. Баия е заплашен, като сега е 17-и, първи под чертата с 32 точки, а до края на акцията остават 6 кръга.

През есента полузащитникът записа 14 мача с 4 гола в Първа лига и още 8 в евротурнирите. Той е измежду главните фигури в състава и " Орлите " надали биха се разделили толкоз елементарно с него. Алекс Сантана пристигна в Лудогорец от Ботафого, а в родината си е играл още за Парана, Гуарани, Крисиума и Интернасионал, чийто младеж е. Развитие по възможна негова продажба се чака в края на февруари, когато завършва сезонът в Бразилия.

В същото време новият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас е изразил терзание от обстоятелството, че в отбора липсват нови попълнения, а на множеството места трансферният прозорец затваря на 1 февруари. Привличането на ляв бек и нападател си остава приоритет за " зелените ". Засега обаче Лудогорец удря на камък в договарянията.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР