Елитният български тим обяви, че си връща трима футболисти, с

...
Елитният български тим обяви, че си връща трима футболисти, с
Коментари Харесай

Абсурдно: ЦСКА 1948 си върна трима играчи, с които се раздели през лятото

Елитният български отбор разгласи, че си връща трима футболисти, с които се раздели единствено преди няколко месеца. Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев, които напуснаха клуба през лятото, още веднъж подписаха контракти с ЦСКА 1948 и ще играят за тях през пролетния дял на Първа лига.
Ето какво написаха от ЦСКА 1948 на формалния си уебсайт:
ЦСКА стартира със мощните ходове през зимната пауза. Трима от любимците на армейската аудитория се завръщат при „ алените “!
Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев подписаха нови контракти с ЦСКА в клубния офис и ще се включат в подготвителния развой на състава, воден от старши треньора Николай Киров.
Тримата опитни състезатели за последно носиха екипа на Царско село в efbet Лига, като напуснаха „ армейците “ през лятото на тази година.
Сега обаче Александров, Шопов и Василев се завръщат, решени да реализират нови триумфи с алената фланелка и да затвърдят отличното показване от предходния си интервал в ЦСКА.
Десният защитник Александър Александров завоюва трофея от Втора лига с ЦСКА през сезон 2019/20, както и промоция за efbet Лига. В първия ешелон и шампионата за Купата на България през миналата акция той изигра общо 26 дуела с фланелката на „ армейците “, като се регистрира с няколко отлични голови подавания в тези срещи.
Важните асистенции и попадения с екипа на ЦСКА на полузащитника Васил Шопов също бележат пътя на отбора към трофея от Втора лига и класирането в efbet Лига. В елитния шампионат и в шампионата за Купата на България през миналия сезон Шопов изигра 25 мача, в които означи 4 гола и способства за положителното класиране на тима и с няколко маркови за него асистенции.
Централният бранител Венцислав Василев също беше с съществена роля в защитата на състава при спечелването на трофея от Втора лига и класирането за efbet Лига. Василев записа общо 23 участия в първия ешелон и шампионата за Купата на България през миналия сезон с аления екип. В тези конфликти бранителят влезе безстрашно и за следващ път потвърди, че носи огромно армейско сърце.
ЦСКА приветства Александров, Шопов и Василев и им пожелава здраве и доста триумфи с тима!
Добре пристигнали назад вкъщи!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР