Елитен хотел в Арбанаси търси в момента камериер със стартова

...
Елитен хотел в Арбанаси търси в момента камериер със стартова
Коментари Харесай

Обява: Търсят директор със заплата 1100 лв., а работник пътно строителство – с 2500 лв.

Елитен хотел в Арбанаси търси сега камериер със стартова заплата от 900 ЛВ. написа „ Борба “, цитирайки настоящите предложения на районната конструкция на Агенцията по заетостта, които се оферират посредством бюрата по труда по места. 

Комплекс „ Бряста “ край Дебелец примамва пък рецепционисти със заплати от 800 до 1000 лева написа още Блиц.Пазарът на труда като че ли е полудял, разясняват специалисти и дават образци с големи хонорари, които се оферират за елементарни служащи и то на позиции, които до неотдавна въобще не се смятаха за влиятелни.

Някои оферти за заплати за шефове дори са двойно по-малки от тези на елементарни служащи, откри наше изследване. Така да вземем за пример сега охранителната компания „ Боду “ ООД си търси районен началник, като оповестеното възнаграждение е 1100 лева

Регионален шеф търси и Асоциацията на секретарите на общини в България от където дават обещание 1200 лева В същото време компанията „ Лидер М7 “ е оповестила свободни позиции за служащи пътно строителство, а препоръчаното заплащане е от 1500 до 2500 лева Във Великотърновско се търсят и служащи на бетонов възел.

Образованието и владеенето на езици към този момент въобще не е належащо, а единствено допреди няколко години бе водещо за установяване на надницата. „ Идват дори хора с трети – четвърти клас от селата. Обявили сме чиста заплата 1100 – 1200 лева, само че малко на брой се хващат “, разясняват от компанията.

Оказва се, че измежду най-търсените специалности са тези на миячите в автомивки и продавачите в магазин. Само във Велико Търново и Горна Оряховица сега се оферират повече от 20 свободни места, а заплащането по тях стартира от 1000 лева

Готвачите, пицарите и служащите в кухня не престават също да се измежду най-актуалните специалности на пазара на труда. Към тях може да се прибави и тази на дюнерджията, чието стартово заплащане стартира от 1200 лева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР