Елитен бизнес форум ще събере на едно място на 7

...
Елитен бизнес форум ще събере на едно място на 7
Коментари Харесай

Strategic Leadership Forum предстои на 7 декември

Елитен бизнес конгрес ще събере на едно място на 7 декември, 2021 година притежатели и шефове на компании, бизнесмени и водещи специалисти от разнообразни области. , проведен от дава поръчка за едно от най-важните събития напълно с български лектори за 2021 година

Областите, в които ще се разискват разнообразни тематики в границите на деня, са Геополитика, Икономика, Наука и технологии, Здраве и благоденствие, Лидерство и други Експерти с потвърден опит ще дадат своя принос за по-доброто схващане на комплицираните процеси и взаимовръзки, които въздействат директно или индиректно върху бизнес климата в страната и чужбина.

Сред гост-лекторите са проф. Илия Гърков /Дънди Прешъс Металс/, Свилен Рангелов /Dronamics/, Красимир Георгиев /ултра спортист, ТВ водещ, автор/, доктор Бисер Пукалски /клиника Reviv, боен доктор с над 15 задачи зад граница/, Николай Недялков /Tixi/ и доста други. На финала Камен Донев, който всички познават като артист и режисьор, ще показа своя нетрадиционен прочит към обсъжданите тематики.

Това е следващата самодейност на уредниците от The Management Board - клуб, който сплотява притежатели и мениджъри на компании, споделящи общи етични правила за стабилно развиване и отговорно ръководство, с мисъл за бъдещите генерации. След като предходната година форумът се
Всичко за Вашата сватба
организира напълно онлайн поради пандемията от COVID-19, този път събитието ще се случи напълно онлайн. " Само по този начин участниците в Strategic Leadership Forum ще могат да се възползват напълно от добавената стойност на срещите лице в лице ", изяснява Анастас Гогов, ръководител на The Management Board. " Въпреки че и онлайн събитието мина извънредно сполучливо, всички участници разясниха какъв брой по-добре би било да се съберат и онлайн. И ние освен ги послушахме, само че и се постарахме да осигурим в действителност особено място за осъществяване на форума ", добавя Гогов.

За първи път форумът отваря вратите си за посетители, отвън лидерската общественост на The Management Board. Мястото, определено за тази година, е влиятелният хотел Grand Hotel Millennium в София. " Осигурен е кетъринг, който дава отговор на високите упования на гостите на такива конгреси. Възможностите за нетуъркинг и нови запознанства за участниците, които да им разрешат да развият бизнеса си още повече, са в действителност впечатляващи ", споделя Жулиета Серафимова, шеф на хотела и член на The Management Board.

Водещи и модератори на събитието ще бъдат известни публицисти и мениджъри, които също са част от организацията - като Живка Попатанасова от Bloomberg, Христо
Всичко за Вашата сватба
Нихризов от адвокатско сдружение " Димитров, Петров и Ко. ", Христо Радичев от " Медияпост Хит Мейл България ", Христо Асенов от " Тринити " и други

Целта на уредниците е това събитие да се трансформира в годишна традиция, която проучва случилото се през годината от вероятността на бизнеса и дава аргументирани експертни прогнози за идващите 12 месеца. " Така мениджърите и бизнесмените ще имат солидна основа, върху която да развиват амбициозни и сполучливи планове ", обобщава Анастас Гогов.

Повече за форума и елементи за лекторите и програмата ще намерите в уеб страницата на самодейността: , където можете и да се регистрирате за присъединяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg