Елитът на световния биатлон е недоволен от липсата на ефективни

...
Елитът на световния биатлон е недоволен от липсата на ефективни
Коментари Харесай

Елитът на биатлона на бунт заради Русия


Елитът на международния биатлон е неудовлетворен от неналичието на ефикасни санкции за Русия и локалните състезатели от страна на интернационалната федерация и заплашва с дейности.

В ролята на изразител на недоволството влезе американецът Лоуъл Бейли, който е международен първенец в самостоятелния старт от 2017 година. Конкретно състезателите са недоволни от обстоятелството, че не беше отнето семейството на Тюмен на финалите на Световната купа следващата година.

" С това безучастие съветът на шефовете показва отвращение да се бори за непорочност на спорта и правата на честните спортисти. Това демонстрира, че IBU не подхожда съществено в битката за чистотата на спорта.

Много биатлонисти са недоволни и губят религия в способността на федерацията да отбрани чистите от нас. IBU действително не направи нищо, с цел да накаже Русия за всичко, което направи в Сочи ", разяснява Бейли.

В предходни години сходни рецензии отправяше и Мартен Фуркад, само че в този момент се е фокусирал върху идната олимпиада. Много сериозни гласове се чуваха и от страна на чехите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР