Елисавета Дачева, дъщеря на известния бургаски актьор Цако Дачев и

...
Елисавета Дачева, дъщеря на известния бургаски актьор Цако Дачев и
Коментари Харесай

Дъщерята на Цако Дачев ще ръководи детска театрална школа в Бургас

Елисавета Дачева, щерка на известния бургаски артист Цако Дачев и оперната певица Лилия Дачева, одобри поканата на центъра за млади гении в града да бъде началник на детскатa школа по актьорско майсторство.

Деца и младежи от 10 до 19 годишна възраст могат да се запишат на кастинг за присъединяване в школата, който ще се организира на 01.10.2022 година (събота) от 13:00 ч. в Актовата зала на Център за млади гении.

Елисавета Дачева приключва актьорско майсторство в Лондон – BTEC in Performing Arts (Acting) (QCF) at Ealing, Hammersmith &West London College 2015 година, бакалавър е по Bachelor of Arts (BA) in Drama, Applied Theatre and Education at University of London- The Royal Central School of Speech and Drama.

През 2019 година записва магистратура и се дипломира с отличие като Master of Arts (MA) in Actor Training and Coaching at University of London The Royal Central School of Speech and Drama, откъдето са стартирали кариерата си доста известни артисти, носители на оскар.

В Лондон тя основава и детска театрална работилница, където е режисьор, учител и сценичен възпитател. Ели стартира да образова деца и да им посвещава тайната на театъра и сцената. За да въвлече и младежите в това велико изкуство, на помощ идват курсовете, които е изкарала по Нервно-лингвистично програмиране (НЛП).

                      „ Аз обичам живия диалог, действителния разговор. Не мога да приема връзки с новите технологии. Затова има сред мен и децата толкоз мощна връзка. Ние приказваме на всевъзможни тематики. Учим се на живот, освен какви актьори да бъдат на сцената. А там –на сцената всеки може да научи доста скъпи и потребни неща за себе си и да развие качества, които да му оказват помощ в доста сфери на живота ”, споделя изключителната Елисавета Дачева.

Завърналата се неотдавна известна бургазлийка има вяра, че всеки човек носи геният в себе си, а той единствено би трябвало да бъде открит, насърчен и да му се даде поле за изява.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР