Елинтон: Хубав мач се получи. Направихме добри неща. За огромно

...
Елинтон: Хубав мач се получи. Направихме добри неща. За огромно
Коментари Харесай

Какво казаха играчите след мача

Елинтон: Хубав мач се получи. Направихме положителни неща. За голямо страдание ни вкараха най-после. Историята се повтори след мача със Славия. Работихме крепко през цялата седмица, само че за жал се получи по този начин, че не успяхме да спечелим. Не мисля, че този резултат е подобаващ. Играхме 80 минути с 10 души. След изравняването бързо си върнахме преднината и показахме дух. Но една точна е по-добре в нищо, в последна сметка.

Димитър Велковски: Повторихме мача със Славия. Доста мощно играхме. 80 минути бяхме с човек по-малко. Мисля, че можехме да победим. Не знам какво ни липсва, както със Славия, ни вкараха лек гол. Може би ни липсва опит. Има много млади момчета в тима. За Милина? Нямаше какво да направи в тази обстановка. Излезе да предотврати гола. Не мисля, че е направил нещо неприятно. Европа е постижима, ще се борим да стигнем до заключителен бараж. Все по-добре се усещам на левия бек. Колкото повече мачове играеш на една позиция, толкоз по-добре се чувстваш.

Веселин Марчев:  За кой ли мач изпускаме успеха в последните минути. Но се борихме, с човек по-малко, по тази причина приветствам момчетата, “ съобщи Марчев. „ Не ни доближи късмет, шанс, в последната минута, това е. Дано да ни се върне. Бяхме се подготвили добре, цялостен мач тичахме, борихме се, само че това е, футбол. Спектакъл, в действителност. Получи се динамичен мач, червен картон, дузпа, гол в последната минута. Хората това желаят да виждат. Оказва въздействие неналичието на Димо Бакалов, вижда се, прави добър сезон. Целта е едно от първите две места в групата, и след това на баражите да играем вероятно за Лига Европа. Трудно може да се промени нещо, да ни настигнат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР