Елина Янева е интериорен дизайнер и основател на Studio ONE

...
Елина Янева е интериорен дизайнер и основател на Studio ONE
Коментари Харесай

Интериорен дизайнер с дългогодишен опит в реализацията на жилища издаде първия по рода си наръчник за успешен ремонт- „ДА ТИ ВЛЕЗЕ МАЙСТОР В КЪЩАТА“.

Елина Янева е интериорен дизайнер и създател на Studio ONE – студио за интериорно планиране и реализация на планове с голям брой интернационалните оценки за дизайн.

Дългогодишният опит в ремонтните действия  с цел реализиране на дизайнерски интериори роди потребността знанията да бъдат събрани в книга, която да е в помощ на хората, впуксащи се в ремонт, без подпомагане от интериорни дизайнери.

 Това управление е основано за да помогне на всеки, на който му следва ремонт на остаряло или ново жилище.  Книгата се роди от мъчителната потребност човек да има удобен справочник, с цел да не се „ изгуби “ по пътя към основаването на собствен дом. В управлението са
систематизирани главните действия при един ремонт, планирането и реализирането им по верен метод, с внимание към детайлите. За да не се трансформира израза „ Да ти влезе занаятчия в къщата “ в проклинание,  този справочник ще ви бъде пръв другар до цялостното осъщестяване на
мечтаното жилище.

В книгата се преглеждат всички стадии в един ремонт, като се разказват особеностите при другите строително-монтажни работи, както и тяхната вярна последователност.

Ръководството към този момент е налично за поръчка онлайн на понижена цена до привършване на количествата ето .

В наръчника ще научите защо да внимавате, по какъв начин да систематизирате, бюджетирате и какви неточности не би трябвало да допускате при ремонта.

Книгата е подобаваща и за начинаещи интериорни дизайнери, на които занапред им следва да се сблъскат с реализирането на качествено изпълнени интериорни планове.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР