Елин Топузаков ще води Левски в дербито с ЦСКА -

...
Елин Топузаков ще води Левски в дербито с ЦСКА -
Коментари Харесай

Ето кой ще води Левски в мача с ЦСКА - София

Елин Топузаков ще води Левски в дербито с ЦСКА - София. Това стана ясно откакто през днешния ден наставникът на втория тим изведе “сините ” за подготовка. Все още не е ясно дали Топчо ще остане до края на сезона отпред на тима, само че ще бъде на скамейката за срещата с " алените " в понеделник.
 Станимир Стоилов разгласи: Няма да продължа да работя в Левски Станимир Стоилов разгласи: Няма да продължа да работя в Левски
Преди заниманието досегашният ментор Станимир Стоилов и щаба му си взеха сбогом с играчите. Помощниците му Тодор Симов, Димитър Телкийски, Михайло Шейкеровски и Йончо Арсов, който изпълняваше функционалността на състезателен шеф и беше началник на школата на „ сините “, също напущат. Вероятност да остане на " Герена " има единствено за треньора на вратарите Божидар Митрев, който напълно неотдавна стартира работа в клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР