Еликсирът събиран под връх с форма на пирамида Правят мед за

...
Еликсирът събиран под връх с форма на пирамида
Правят мед за
Коментари Харесай

Правят мед за Лили във военни сандъци

Еликсирът събиран под връх с форма на пирамида

Правят мед за Лили Иванова в кошери, съединени от остарели военни сандъци , написа Телеграф. Самата звезда се похвали в мрежата, че е получила скъп подарък от Родопите – няколко буркана със сладкия балсам. Те идват чак от пчелин във високопланинско село Равногор, ситуирано покрай Брацигово.

Кошерите са съединени от остарели военни сандъци, останали още от времето на социализма. В мрежата даже има видео по какъв начин ги майсторят. Там ясно се отбелязва, че тези сандъци са правени от същинско дърво и са доста здрави , а също, че в днешно време е много мъчно да се откри сходно качество на материала.

Кошерите се намират на място, което е ситуирано на повече от 1300 м надморска височина. Преди време НАСА дефинира района като един от най-чистите в Европа и елементарен за наблюдение на звездите даже с невъоръжено око. В същото време родни уфолози споделят, че тук е идеално пространство за кацане на извънземни. С легенди и митове или без тях, само че климатът в действителност е неповторим.

В региона виреят родопски билки, които пък от своя страна са обект на пчелите, даващи по този начин обичания от Лили Иванова мед .   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР