Elie Saab виртуално ни пренесе в Райската градина и ни

...
Elie Saab виртуално ни пренесе в Райската градина и ни
Коментари Харесай

В райската градина на Elie Saab

Elie Saab виртуално ни придвижи в Райската градина и ни зареди с доста вяра и оптимизъм с сбирка пролет-лято 2022, която показа в Carreau du Temple в Париж. Розови рокли от бугенвилия, лилави орхидеи от органза, бухнали магични дрехи, украсени с безтегловни пера, кристали, мъниста и пайети – всички визии като че ли бяха заредени с благополучие.
Ливанският дизайнер откри шоуто с обилна рокля с пурпурна пола, украсена с обемни цветя, която зададе тона на цялата сбирката – градина. Появиха се флорални претекстове под формата на нежни каскади от ефирни пъпки върху макси рокли и изящни огромни ръчно направени приложения.

Наред с обичайните дълги поли през новия сезон Ели Сааб опитва и с мини рокли. Една от най-хубавите визии бе рокля с ресни в пурпурно и сребъро с гигантско цвете на едното рамо в стила на Кари Брадшоу. Част от визиите бяха допълнени и от кристални маски, които прибавиха мистика на сбирката.

По традиция дизайнерът показа серия от няколко безспорни шлагера от сатен - ефектни рокли в приказни цветове, украсени с цветни пъпки, увиващи се към врата и раменете. Обемната, елегантна и смела визия са обичаното стилистично средство на дизайнера, което постоянно притегля вниманието на звездите и прави усещане на аления килим.

В Ливан, където сватбената рокля остава една от най-важните категории на марката, булките към момента изискват зашеметяващи рокли като тази, която закри шоуто. На стилния подиум се появи трагична обемна рокля, обсипана с нежни пъпки от бели цветя и дълъг бродиран воал.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР