Елиас Имер поднесе сензацията през днешния ден на турнира от

...
Елиас Имер поднесе сензацията през днешния ден на турнира от
Коментари Харесай

Пуна: Играч извън първите 100 изненада Карацев и го изхвърли от надпреварата

Елиас Имер сервира сензацията през днешния ден на шампионата от категория 250 в Пуна, Индия. В мач от осминафиналите международният номер 163 надигра в поредни сетове главния любимец за трофея и лидер в схемата, Аслан Карацев, с 6:2 7:6(3). Именно Имер застана на пътя на Димитър Кузманов в първия кръг от пресявките на конкуренцията.

Двамата завоюваха откриващите си подавания, преди Имер да вземе самодейността на своя страна. Шведът се възползва по превъзходен метод от съмненията в играта на руснака и проби за 2:1, след което затвърди безапелационно задатъка си. Непредизвиканите неточности продължиха да взимат връх в представянето на международния номер 15 и скоро той инкасира още един пробив, който дефинитивно реши изхода от сета в интерес на квалификанта.

През втората част Карацев се окопити и изравни силите. Въпреки че бе подложен напрегнат в сервис геймовете си, първенецът от шампионата в Сидни удържа на натиска, само че по този начин и не откри причини, с които да затрудни противника си. Имер пък продължи с високото ниво на показване, което показва в откриващата част и бе единственият, който се докосна до опция за брейк, само че не съумя да я материализира. Така, откакто нито един от двамата не съобщи началния си удар, се стигна до логически тайбрек. Той стартира чудесно за по-големия от двамата братя Имер, който поведе удобно с 3:0. В остатъка от дуела Имер бе по-категоричният в изявите си и бързо преднината му се повиши до 4:1, а до края 163-ят в света нямаше проблеми да се поздрави с най-хубавата победа в своята кариера досега.

HUGE UPSET
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР