Ели Уорнър от Gogglebox разкрива, че нейният малък син е

...
Ели Уорнър от Gogglebox разкрива, че нейният малък син е
Коментари Харесай

Ели Уорнър от Gogglebox разкрива, че малкият й син Езра е хоспитализиран два пъти за един месец

Ели Уорнър от Gogglebox разкрива, че нейният дребен наследник е бил приет в болница два пъти, откакто е страдал от бронхиолит.

Звездата на Channel 4, 33 година, която стана майка за първи път през юни, сподели на почитателите си, че детето е било диагностицирано с вирусна зараза на гърдите, която визира бебетата, в опит да бъде „ транспарантна “ в обществените медии. Отивайки в Instagram, разказвайки за живота като нова майка, споделяйки фотоси на деветмесечното бебе, тя написа: „ Мартенска свалка! Нищо грандиозно или изпълнено със събития, Езра имаше 2 болнични престоя за бронхиолит. Първият ден на майката, назад на работа след майчинство напуснах, вървях на няколко разходки! Харесвам елементарния живот, какво мога да кажа. Езра се оправя добре в този момент. "

Обяснявайки, че Instagram не постоянно е тъкмо отражение на това, което се случва в живота на хората, тя заключи: „ Слагам това тук единствено за баланс, обществените медии са наситени с прелестни великденски фотоси на всички, само че не забравяйте, че не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР