Ели Сааб представи в Париж новата си есенна колекция, предаде

...
Ели Сааб представи в Париж новата си есенна колекция, предаде
Коментари Харесай

Ели Сааб представи в Париж новата си есенна колекция

Ели Сааб показа в Париж новата си есенна сбирка, съобщи Асошиейтед прес. Ревюто се състоя в парижкия Музей на декоративното изкуство, а измежду гостите бяха Аврил Лавин и Ели Гулдинг.

Ливанският дизайнер придвижи феновете на стилното шоу в царство на магия и величие благодарение на коприна и кадифе. През този сезон стилният свят още веднъж надникна и в мъжката мода, която е постепенно разрастващо се събитие.

Есенната сбирка на Ели Сааб беше показана в трагичен жанр, като обгърна публиката в търсено тъмно въодушевление. Моделите в черни кожени оперни ръкавици и графични ленти от черен сатен зададоха тона.

Мъжките пелерини бяха бродирани с пайети и блестящи влакна, наподобяващи сребърни листа. Пищната мъжка линия на Сааб продължава да прибавя ново измерение към марката му, обслужвайки пазарен сегмент, който жадува за видимост.

Колекцията за дами беше изтъкана най-вече от органза, а силуети с дължина до земята заблестяха в нюанси на скъпоценни камъни.

Сред тях се открояваше рокля без плещи в алено, върху която пайетите по корсажа прекосяваха в море от пера, спускайки се по полата, наподобяваща нимфа. Трансформацията на текстурите акцентира майсторството на Сааб.

Макар че моделите на Сааб не всеки път са реформаторски или изненадващи, привързаността към присъщия му жанр подсигурява, че творенията му остават непреходни. Звездните клиенти на Сааб правят оценка класическия жанр, подобаващ за аления килим. Влиятелният първи ред на ревюто беше доказателство за трайната прелест на дизайнера от Ливан, добавя Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР