Ели от Makeup but how е убедена, че е имало

...
Ели от Makeup but how е убедена, че е имало
Коментари Харесай

"Това можеше да се предотврати, ако знаехме": Ели с още разкрития за аборта, даде ценни съвети

Ели от Makeup but how е уверена, че е имало по какъв начин да бъде избавена бремеността ѝ. Припомняме, че в средата на януари Ели направи импровизиран аборт. Инфлуенсърката показа, че прави всичко допустимо, с цел да се възвърне душевен и физически от претърпяното. Оказва се, че това е втори аборт за Ели, която живее и работи от години в Дания, откъдето е половинката ѝ Майкъл.

Виж още: Стил, разкош и малко карък за Джаферович! Инфлуенсърката сподели най-милото си 

Сега Ели показа, че е море от страсти, само че се бори с всичко и посещава психолог. " На моменти съм мощна, обнадеждена, стимулирана, усмихната даже, на пръв взор човек не би забелязал, че ми има нещо, до момента в който не изплува в съзнанието ми някой спомен и не ме трансформира в руина. В други моменти съм гневна, ще те разкъсам на части, в случай че ме доближиш ", написа Ели на стори в Instagram.

Виж още: Модна икона на годината: ВИЖ десетките трансформации на Дожа Кет - от 2014 година до през днешния ден

Ели написа, че е сигурна в едно, а точно, че ще се почувства по-добре в един миг. Тя е признателна, че има хора към нея, които я поддържат мощно, обичат я и ще преминат дружно през този сложен интервал.

" За съвсем 12 години в интернет не съм си разрешавала да разкрия сърцето си по този метод. Споделяла съм занимания, ползи на незадълбочено равнище. Единствено изключение е видеото за мама ", написа още Ели, визирайки историята на нейната майка, която губи на ранна възраст от болест.

Виж още: Емили Тротинетката е в предишното! Защо смени името си и стана... Джоузефин?!

Ели поучава бъдещите майки да държат от лекарите да ревизират постоянно шийката на матката. " Казаха ми, че това е можело да се предотврати. Има решения, само че за нас е прекомерно късно и на този стадий можем просто да вземем ограничения едвам при последваща бременност. Един гинекологичен обзор преди този момент щеше да избави бебето! ", написа още инфлуенсърката. 

" Споделям този урок с всяка жена, която желае да чуе. Този обзор може да избави живота на бебето ви. Следете шийката на матката. Изисквайте го от вашите лекари! Това е моето обръщение, по тази причина съм тук и споделям ", сподели още влогърката.

Виж още: След сравненията със Златка: Полина на Джизъса се сбогува с русото, а той събра близки прощално 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР