Ели от Игри на волята напусна шоуто доста рано, а

...
Ели от Игри на волята напусна шоуто доста рано, а
Коментари Харесай

Изненада! Ето с коя скандална звезда се срещна Ели от "Игри на волята"

Ели от " Игри на волята " напусна шоуто много рано, а изглеждаше като човек, който несъмнено има качествата да стигне до финалните тествания в предаването. Така или другояче тя не съжалява за нищо и горда от постигнатото в шоуто, а славата несъмнено ѝ носи единствено позитиви, тъй като съумява да развива още повече профилите си в обществените мрежи.

В изявление за Vbox7 Елена разкри, че от шоуто е запазила единствено положителни страсти и мемоари, и поддържа положителни връзки с съвсем всички.

Виж още: Брат за брата - историята на другарството на Симеон и Рабухчиев от " Игри на волята "

Оказва се, че тя е имала много приятна и забавна среща с една от най-скандалните участнички в Игрите, а точно... Мани. Двете са се срещнали в известен ресторант в Пловдив, където са се събрали в компанията и на други техни другари. Вкусна храна, напитки и сладки приказки, които сигурно са включвали разкази от самите Игри.

Виж още: Плеймейтката, чието порно изтече онлайн, приказва за хейта и ще си прави ли нови интервенции

Мани сега е на върха на своята популярност, дава изявленията, върви на щури купони, а неотдавна призна особено за Vbox7, че е имала опит в леглото и с дами, като даже правила тройка. Тя смела, не се визира от хейт мненията и несъмнено е жена, която знае, че в живота има по-важни неща от това. На същото мнение е и Елена, която се радва на огромно внимание, в това число и мъжко. 

Изображение: https://www.instagram.com/ellyt0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР