Ели от Игри на волята е доказана машинка, както всички

...
Ели от Игри на волята е доказана машинка, както всички
Коментари Харесай

Ели от "Игри на волята" за големите очаквания към хората, жестоката болка и гнева

Ели от " Игри на волята " е потвърдена машинка, както всички ѝ споделяха в шоуто. Тя е борбена мацка и не се дава елементарно пред провокациите в живота, само че не крие, че е минавала през много компликации.

Ели показа в Instagram, че с цел да отмине болката, би трябвало да потърпим повече време. Тя има вяра в максимата, че единствено времето лекува. " Трябва да мине време и сигурно не е елементарно, тъй като в множеството случаи ни нараняват хора, които сме считали за близки ", дава отговор риалити звездата на фенка, която я пита по какъв начин да се оправи с сложен интервал в живота си.

Виж още: Поредната бизнесдама: Щерката на Ванко 1 подхваща собствен бизнес 

Големите упования към другите са това нещо, които по-късно ни разочарова и ни кара да се усеща кофти, споделя още Елена. " В множеството случаи страдаме. Трябва да пребориш сама гнева и болката в теб, с цел да не те погубят. Тези страсти са токсични ", споделя още тя.

Ели е на мнение, че болката трансформира хората, а точно това я е направила по-силна и издръжлива. Е, очевидно почитателите на Елена я възприемат и като self-help гуру, а освен като фитнес мотиватор и треньор.

Виж още: Пошло или естетично? Украинската Ким Кардашиян, която няма позор и задръжки

Изображение: https://www.instagram.com/ellyt0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР