Ели Лийч имаше просто съобщение за нейния предполагаем приятел Вито

...
Ели Лийч имаше просто съобщение за нейния предполагаем приятел Вито
Коментари Харесай

Съобщение от четири думи на победителката в BBC Strictly Come Dancing, Ели Лийч, за предполагаемото гадже Вито Копола

Ели Лийч имаше просто известие за нейния хипотетичен другар Вито Копола, до момента в който преодоляваха акцидент, с цел да завоюват Strictly Come Dancing.

22-годишната звезда от Coronation Street и 31-годишният италиански експерт по танци удивиха гласуващата аудитория и сграбчиха Glitterball Trophy след 13 седмици безмилостни танцови тренировки и осъществявания. Дуетът се качи на паркета в балната зала за финален път в събота вечер, където си пробиха път през трио съчетания.

Но в един миг изглеждаше, че успеха им е била отнета, когато смело повдигане приключи съвсем с злополука. Докато изпълняваха техния шоу танц по време на финала, Вито обърна Ели на раменете си като част от смело покачване.

Но до момента в който тя стоеше на раменете му, Ели се олюля и падна - като Вито я улови милисекунди преди този момент можеше да разбие лицето си на пода. Ужасяващият съвсем случай разклати увереността на Ели и ги видя да печелят най-ниските си резултати за вечерта - само че феновете подцениха гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР