Ели Лийч емоционално каза на слуховия си приятел Вито Копола

...
Ели Лийч емоционално каза на слуховия си приятел Вито Копола
Коментари Харесай

Ели Лийч от BBC Strictly Come Dancing ридае, докато признава, че Вито е променил живота й на фона на „романтиката“

Ели Лийч прочувствено сподели на слуховия си другар Вито Копола какъв брой доста значи той за нея по време на финала на Strictly Come Dancing довечера.

Бившата актриса от Coronation Street, на 22 години, се пребори със сълзите, откакто извърши втория си танц с Вито в сериала на BBC, казвайки на танцовия си - и евентуално сантиментален - сътрудник какъв брой доста е трансформирал живота й от началото тяхното Strictly пътешестване дружно по-рано тази година.

Говорейки, откакто получи противоположна връзка от съдиите, прочувствената Ели сподели на Вито по какъв начин той е трансформирал живота й към по-добро и призна, че няма " думите ", с цел да опише какъв брой доста значи той за нея - хлипайки, до момента в който правеше трогателната декларация.

Това идва откакто актрисата от Corrie Ели и нейният сътрудник и слухов красавец Вито бяха посочени като евентуални спечелили в шоуто по-рано в събота от уверени фенове. Разбира се, всичко трябваше да се играе в събота вечер и всичко можеше да се случи.

Но това не попре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР