Ели Лийч е обяснила как нейният професионален танцов партньор Вито

...
Ели Лийч е обяснила как нейният професионален танцов партньор Вито
Коментари Харесай

Звездата от BBC Strictly Come Dancing Ели Лийч обяснява как Вито я е „променил“ след първата „грешка“

Ели Лийч е обяснила по какъв начин нейният професионален танцов сътрудник Вито Копола е „ трансформирал “ нещата за нея.

Бившата актриса от Coronation Street в този момент е на финала на Strictly Come Dancing и споделя, че би трябвало да благодари на Вито, че я е довел дотук в надпреварата. Тя изясни, че той е оказал помощ да я оформи като персона и да увеличи самочувствието ѝ.

Тя си напомни първия си ден в подготвителната зала и страховете си да не обърка рутините, само че в този момент Вито разкри, че е пораснала в убеденост и най-сетне се доверява на себе си - това е, което той е желал за всички нея дружно.

Говорейки за времето си в Strictly до момента, тя сподели на The Mirror и друга преса: „ Мисля, че при започване на надпреварата в действителност нямах доста самочувствие или само- религия. И това е нещо, с което постоянно съм се борил. И по този начин мисля, че Strictly в действителност ми оказа помощ да надграждам върху това и да се развъртвам, тъй като явно излизаме онлайн в събота вечер, което е нещо, с което в действителност не съм привикнал към. И вие ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР