Ели Гулдинг остави феновете си с отворени уста, след като

...
Ели Гулдинг остави феновете си с отворени уста, след като
Коментари Харесай

Ели Гулдинг удиви феновете с топлес снимки, докато купонясва с бляскави приятели

Ели Гулдинг остави почитателите си с отворени уста, откакто разгласява фотография на себе си топлес, до момента в който купонясва с другари.

37-годишната певица е забелязана да покрива гърдите си с ръце, до момента в който лежи до приятеля си, до момента в който попива слънцето. Легнала върху забрадка, звездата, която неотдавна се раздели със брачна половинка си Каспар Джоплинг, се усмихна пред камерата, до момента в който нейната другарка имитираше същата поза. Секси картината наподобява беше провокирана от мартини с маракуя и шампанско, защото наоколо беше видяна кофа с лед, цялостна с питиета.

По-рано денем хитмейкърът се разхождаше с розова жилетка, която имаше Барби значка, закрепена към него. Тя комбинира визията си с подобаващи къси панталони. И наподобява, че почитателите й бяха във екстаз от откровените фотоси. Един човек написа: „ Обичам го, толкоз е зашеметяващо!!! “ Друг сподели: " Наистина красива. " Междувременно трети човек сподели: " Кралицата. " Но това не е първият път, когато Ели разголва всичко. Още през март тя беше видяна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР