Ели Гигова е в трепетно очакване на първата си рожба.

...
Ели Гигова е в трепетно очакване на първата си рожба.
Коментари Харесай

Ели Гигова ще става майка

Ели Гигова е в трепетно очакване на първата си рожба. Милионерската наследница е при започване на шестия месец от своята бременност, написа " Уикенд ".

Очаква се хубавицата да стане майка в края на лятото, разкриха близки до някогашната тв журналистка. Дъщерята на оръжейния необут Николай Гигов работи като помощник на евродепутата Емил Радев в Брюксел, само че се е прибрала в родината си преди броени дни.

39-годишната хубавица най-вероятно няма да ражда в София, само че си е пристигнала с цел да се види с майка си и татко си до момента в който към момента може да лети. Бащата на бебето на Ели е чужденец, който също работи в Брюксел. Двамата са дружно от година и половина и се схващат прелестно, настояват от обкръжението на влюбената двойка.

Гигова признава, че най-сетне е срещнала мъжа, който я обича същински и с който би основала семейство, за каквото мечтае от години. Тя крие обичания си мъж от медиите и хорските погледи. Кой е той знаят единствено най-близките й приятелки и родителите. Бащата на хубавицата към този момент е одобрил бъдещия си шурей, дал е благословията си на влюбената двойка и доста се радва, че най-сетне ще става дядо.

Той от години се моли за внуче и доста се притесняваше единствената му наследница да не остане остаряла мома. Гигов тази година има празник, прави 60 години и приема вестта за внучето като най-големия подарък за празника си. Дъщерята на оръжейния необут Николай Гигов изчезна от родината в края на 2016-та година.

Тя се подвизаваше краткотрайно във Вашингтон, като даже се появиха клюки, че там е родила скрито, само че се оказа, че не е станала майка. През септември 2018 година милионерската наследница се завърна на бял кон у нас и в малкия екран. Тя стартира работа в утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира ". Само година по-късно щерката на Николай Гигов напусна Българска национална телевизия, с цел да стане помощник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.

Припомняме, че преди да се хвърли в обятията на чужденци, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската дъщеря имаше връзка и с ресторантьора Петко Димитров в продължение на четири години, въпреки той да й изневеряваше. Двамата се разделиха без непотребен звук, когато тя разгласи публично, че отпътува за Брюксел, където бе част от екипа на тогавашната евродепутата Илияна Йотова. След това журналистката имаше случка с един от най-желаните ергени у нас Димитър Тодоранов. Двамата скъсаха след негова невярност. Това накара Ели да стегне куфарите и да отлети зад Океана с разрушено сърце.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР