Елхово. Важно е в Европейския парламент да има хора, които

...
Елхово. Важно е в Европейския парламент да има хора, които
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ивелина Василева, ГЕРБ: Всеки един човек трябва да усети подкрепата на Европа

Елхово. Важно е в Европейския парламент да има хора, които знаят по какъв начин работят европейските институции и по какъв начин да насочат вниманието към България, сподели през днешния ден в Елхово, Ямболско, претендентът на евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ивелина Василева, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По думите й страната ни би трябвало да има своето почтено място в една мощна Европа, с цел да се обезпечи по-добро качество на живот на хората.
При срещата си с членове и симпатизанти на ГЕРБ Ивелина Василева посочи триумфите на двата огромни града в района – Ямбол и Елхово, в потреблението на опциите на европейските стратегии. Конкретен образец е изпълняваният сега план за водния цикъл на община Елхово. Това са планове, които носят директна изгода на хората и подсигуряват чиста и здравословна среда. „ Нашата политика е ориентирана най-много към отбрана на националния интерес, тъй като всеки един човек би трябвало да усети поддръжката на Европа “, безапелационна бе Василева и добави: „ За да осъществяваме всички тези политики, ни е нужна вашата поддръжка. Затова ви приканвам интензивно да упражните правото си на глас на 26 май “.
„ Във ваше лице и в лицето на останалите претенденти на ГЕРБ виждаме хора, които имат опита, знанията и могат да отстояват ползите на България в огромното европейско семейство “, показа по време на срещата кметът на Елхово Петър Киров.
Областният координатор на ГЕРБ в Ямбол Георги Славов посочи, че арогантността на съперниците от Българска социалистическа партия граничи с цинизъм и цели да обезличи всичко хубаво, което ГЕРБ прави. „ Но доверието, което хората ни дават - това е нашият максимален капитал. Затова и на тези избори е значимо да получим вашето доверие “, обърна се към присъстващите Славов. По думите му, европейската взаимност, съчетана със непоклатимост в страната, са гаранция хубавите неща да продължат да се случват.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР