Елха от 680 празни бирени бутилки ще краси до 27

...
Елха от 680 празни бирени бутилки ще краси до 27
Коментари Харесай

Нетрадиционна елха от празни бирени бутилки украси централния парк на Стара Загора

Елха от 680 празни бирени бутилки ще краси до 27 декември старозагорския парк " 5-и октомври ". Иновативната тематична декорация е по самодейност на локалната пивоварна  с поддръжката на община Стара Загора и една от компаниите, рециклиращи боклуци в България. Необичайното коледно дърво блестна нощес, на мястото, от което преди пет години стартира старозагорския Бирфест. 
" Събитието в годините се разви и Градската градина стана тясна за всичките му фенове, то откри своя натурален дом - парка до пивоварната, а тук е време да стартираме новата ни концепция - Коледното дърво, първо и само в България “, сподели отрасловият заместник-кмет Красимира Чахова. 
„ Може би се чудите за какво е от стъклени бутилки? Искаме да напомним, че това е най-природосъобразният материал за опаковка. Купувайки бутилка за многократна приложимост и консумирайки от такава, се грижите за природата “, обясни концепцията за „ дървото “ мениджъра на старозагорската пивоварна Ондрей Коуцки. 
За жителите и гостите на града има още изненада от компанията - против върната празна бирена бутилка, могат да получат цялостна със специфичен персонализиран етикет. Между 6 и 8 и сред 13 и 15 декември екипи от коледни елфи ще чакат искащите в петъците от 16:00 до 20:00 часа, а в съботните и неделите от 12:00 до 20:00 часа. 
На „ запалването “ на стъклената елха музикален привет със селекция от коледни песни насочиха музикантите от „ Over ground brass band “ и другари. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР