Eleven Ventures се включва в нова инициатива за справяне с

...
Eleven Ventures се включва в нова инициатива за справяне с
Коментари Харесай

Eleven Ventures се включва в инициатива за следващо поколение платежни решения


 Eleven Ventures се включва в самодейност за основаване на платежни решения от последващо потомство

Eleven Ventures се включва в нова самодейност за справяне с провокациите пред разплащателната промишленост в България. В съдействие с Visa компанията започва програмата Visa Innovation, която има за цел да сътвори идващото потомство платежни решения за потребителите и търговците на нашия пазар. Двете компании ще обединят гениите от финтех промишлеността, с цел да преобразят цифровите разплащания и да трансфорат най-ярките хрумвания на стартъпите в усъвършенствано потребителско прекарване.

„ Като един от основателите на локалната екосистема от стартъпи, през годините съм ставал очевидец на обстоятелството, че постоянно е належащо малко, с цел да се трансформира една добра концепция в нещо в действителност огромно. Развълнуван съм от капацитета на това партньорство и неговия на практика резултат в резултат на съчетаването на опита ни в работата с иноватори, и опциите на Visa и тяхното извънредно ноу-хау “, разяснява Даниел Томов, сътрудник в Eleven Ventures.

Програмата Visa Innovation ще даде на стартъпите насоки по основни тематики за растежа на българската платежна промишленост, по които се чака да генерират нови хрумвания. Участниците ще получат поддръжка от най-хубавите специалисти в региона на разплащанията, ще имат достъп до общността на Eleven и клиентите на Visa, както и до платформата Visa Developer Platform (VDP). VDP обезпечава банален и елементарен за потребление достъп до доста от най-търсените артикули и услуги на Visa посредством приложно-програмни интерфейси (API). Това разрешава на всеки да трансформира положителните хрумвания в нови прекарвания в региона на цифровата търговия и в това време дава отговор на стандартите на промишлеността.

 Eleven Ventures се включва в самодейност за основаване на платежни решения от последващо потомство

Очаква се програмата да внедрява нововъведенията по-бързо и по-голям мащаб, а в последна сметка да генерира по-удобни, безпроблемни и сигурни способи за разплащане и за българските картодържатели и компании. Също по този начин се пренасочва процесът на основаване на нововъведения, като се минава от фокусиран върху производството метод към метод, ориентиран към индивида, като следва следните стъпки:

Ангажиране: Програмата е основана да предизвиква динамичното взаимоотношение сред клиентите на Visa и разрастващата се общественост от стартъп компании, които да основават нови финтех решения.

Преживяване: Наред с определените основни области ще се провеждат събития като design sprint семинари, а Eleven ще употребява опциите на финтех фирмите, до момента в който ги предизвиква по пътя на създаване на решения. Този развой ще минава през разнообразни етапи – от основаването на прототипи на новите технологии до пазарна валидация, където да се потвърди безупречното разбиране от потребителите и осезаемата им пазарна стойност.

Взаимодействие: Многостранният, отворен метод към цялата екосистема на нововъведенията ще употребява за база креативната среда и физическото пространство на общността на Eleven в Campus X. Там специалистите ще се събират, с цел да сплотяват силата си за нововъведения и да основават.

„ Партньорството на Visa с Eleven ни разрешава да осъществим задачата си хората, бизнес и стопанските системи да процъфтяват. Благодарение на програмата ще активизираме опциите на българските финтех компании да дават решения за провокациите на пазара и ще продължим да формираме бъдещето на разплащанията и търговията. Целта ни да бъдем скъп сътрудник за нашите клиенти, търговци и сътрудници остава съвсем същата от първата банкова карта преди 60 години до днешния дигитален портфейл: да им предоставим достъп до нашата мрежа, артикули и опит, с цел да подтикваме техния напредък и да им осигурим сигурен и благонадежден метод да заплащат, на всички места, където изискат “, споделя Красимира Райчева, управител на Visa за България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР