Елеонора Николова, член на СДС, ще подкрепи на тези избори

...
Елеонора Николова, член на СДС, ще подкрепи на тези избори
Коментари Харесай

Елеонора Николова подкрепя в Русе ДБ и Стефан Тафров

Елеонора Николова, член на Съюз на демократичните сили, ще поддържа на тези избори листата на Демократична България в Русе и нейния лидер Стефан Тафров.

Това стана ясно от нейно изявление в ефира на " Дарик радио " тази заран. Николова, която е някогашен кмет на Русе, е безапелационна - ще гласоподава за онази политическа платформа, която дава обещание правосъдна промяна и решителна битка с корупцията.

" Няма спор, че най-ясно и изрично тази тематика се артикулира от Христо Иванов, който е изчерпателен експерт в тази област. Той схваща от правосъдна промяна ", уточни Елеонора Николова.

Тя изрази вяра, че тези високи цели ще бъдат реализирани в идващия парламент.

“Моят глас постоянно е бил ориентиран в дясно и не мога да изневеря на себе си. Господин Тафров е с биография, която несъмнено го разпознава като десен човек. Той е един от основателите на Съюз на демократичните сили, на в. “Демокрация”. Посветил е животът си на дясната идея. Това е изявен международник, който доста добре ще се впише в една добра външна политика на България, където ще бъдем показани с достолепие, самочувствие. Като равни партньори”, разяснява Елеонора Николова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР