Елеонора Митрофанова е част от руската пропаганда, за да обяснява,

...
Елеонора Митрофанова е част от руската пропаганда, за да обяснява,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Правителството да покаже червен картон на руския посланик Митрофанова

Елеонора Митрофанова е част от съветската агитация, с цел да изяснява, че Русия не е нападнала Украйна

Правителството закъснява в създаване на орган по сигурността, който да се занимава с рецесията. Наближава време, в което държавното управление да покаже червен картон на съветския дипломат Елеонора Митрофанова. Това сподели по БТВ ген. Атанас Атанасов от Демократична България, началник на вътрешната парламентарна комисия към Народно събрание.

Нейната работа / бел. ред. на Митрофанова/ не е дава оценки на държавното управление ни. Тя е част от съветската агитация, с цел да изяснява, че Русия не е нападнала Украйна. Руското посолство и консулствата имат състав по-голям от общия брой на Германия и Англия.

Повече от половината са шпиони. Не зная този задържан пенсионер за шпионаж от кое място е имал информация. Нека службите да се заемат с отговора. В българските специфични служби има хора на съветския шпионаж. Те подават дезинформация на своите хора вътре.

Главният прокурор е безотговорен, не може да му се търси отговорност през Висш съдебен съвет. Ние сме за радикална правосъдна промяна. Главният прокурор би трябвало да си отива.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР