Елена Йончева: Станишев е добър рицар на БСП, трябва да...

...
Елена Йончева: Станишев е добър рицар на БСП, трябва да...
Коментари Харесай

Ето я листата на БСП за евровота, Станишев е аут

Елена Йончева: Станишев е добър рицар на Българска социалистическа партия, би трябвало да... Вижте какво сподели Станишев, откакто отпадна от евролистата

Готов е първият вид на листата, с която Българска социалистическа партия ще се състезава на евроизборите на 26 май. Очаква се описът да бъде подложен на гласоподаване накуп по време на пленума на партията за одобряване на листата. Прави усещане, че Сергей Станишев липсва от листата, а предстоящо отпред на него стои журналистката и депутатка Елена Йончева.

На второ място след журналистката се подрежда Янаки Стоилов, зад него е някогашната вицепремиерка по подготовката на българското европредседателство Деница Златева. Член на ИБ на Българска социалистическа партия с сектор интернационална активност.

Изненадата в листата е четвъртата позицията, която Нинова дава на шефа на кабинета на президента Иво Христов.

Той е непосредствен до левите среди и не един път е влизал в остри конфликти в общественото пространство с някогашния водач на Българска социалистическа партия и сегашен президент на ПЕС Сергей Станишев.

1. Елена Йончева
2. Янаки Стоилов
3. Деница Златева
4. Иво Христов (гражданска квота)
5. Румен Гечев
6. Иван Кръстев
7. Момчил Неков
8. доктор Десислав Тасков
9. Цветелина Пенкова
10. Велизар Енчев
11. Петър Витанов
12. Димитър Данчев
13. Крум Дончев
14. Тодор Стоилов
15. Иван Френкев
16. Мариела Модева
17. Емил Георгиев


Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира постоянно съвещание от 11 часа през днешния ден в зала „ Александър Лилов “ в централата на партията и ще бъде закрито за медиите. Пленумът би трябвало да подреди и утвърди листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за членове на Европейския парламент. На предходното съвещание на 17 март Пленумът избра Елена Йончева за лидер на листата.

източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР