Елена Йончева не се чувства като политическия палач на Делян

...
Елена Йончева не се чувства като политическия палач на Делян
Коментари Харесай

Елена Йончева не се притеснявала, че Добрев ще я съди

Елена Йончева не се усеща като политическия главорез на Делян Добрев и не се тормози, че ще я съди за клюка. Това съобщи самата тя пред журналсти след двойно доказаното с гласоподаване отменяне на подадената от Добрев оставка като народен представител.

Два пъти гласоподават оставката на Добрев, два пъти я отхвърлят

" Тази оставка е поискана от Бойко Борисов и това се удостовери сутринта. ", съобщи Йончева, визирайки изказването на премиера на ексклузивен брифинг в Евксиноград, където той разяснява оставката на Добрев като заслужен честен акт.

Йончева разгласи още, че не е сюрпризирана от отхвърлената оставка на Добрев. " Активизирането в интерес на Делян Добрев беше поддръжката на шайката. ", означи тя. Според нея структурите на ГЕРБ са били мощно мобилизирани, защото " в случай че един човек от цялата скица " ГЕРБ " падне, значи и другите могат да паднат. "

Моделът ГЕРБ не падна, само че се пропука, заключи Йончева. Тя има вяра, че дейностите й за разгласяване на роднински назначения в Хасково са постигнали резултат - " хората към този момент не се  опасяват да приказват. Борбата ми е против модела, не е против Добрев ", заключи тя.

" ГЕРБ са привикнали или чакат някакво смирение. Те не са привикнали доста много да им се ровят в далаверата ", разяснява още депутатката и представител на парламентарната група на Левицата.

В момента, в който им бръкнете в тези големи, срамни далавери, незабавно заплашват да ви съдят и чакат евентуално, в случай че вие не се уплашите, то други да се изплашат, означи още тя.

Попитана дали се счита за политически главорез на Делян Добрев, Йончева отговори: " Както виждам възходът на господин Добрев продължава ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР