Елена Йончева гостува в студиото на "Лице в лице" при

...
Елена Йончева гостува в студиото на "Лице в лице" при
Коментари Харесай

Елена Йончева: Борисов прави България турска провинция



Елена Йончева гостува в студиото на "Лице в лице " при Цветанка Ризова и разяснява наболели въпроси:

"Турция беше принудена да се намеси и се наложи България да понесе промени ", сподели турският външен министър. Борисов трансформира България в Турска провинция при тези промени в закона за вероизповеданията.

Те взеха решение да се спре външното финансиране на организацията по вероизповеданията. Чавушоглу благодари за дианета - държавна турска организация, която е нерелигиозен орган. Тя е част от турската страна. Турският външен министър е прав, има смяна в позицията на болшинството.

Захариева сподели, че е говорила с Чавушоглу. Нали не мислим, че тя по лична самодейност ще повлияе. Или господин Цветанов самичък ще внесе подобен законопроект?! Това не може да стане без разпореждане на Бойко Борисов.

Настояваме българският президент да наложи несъгласие върху този план.

За нашите жилища ГЕРБ заблуждават публичното мнение. Те не са закупувани, а обезщетение за земя отпреди 1940 година. Мога да дава копие да видите, че става дума за обезщетение на земя. Донесла съм нотариалните актове на всички жилища. Купувала съм единствено едно жилище на заем. Моят другар проектант я реновира, продадохме и купихме земя.

Никога не съм имала проблем с моя имунитет, само че когато покажем минусите на това държавно управление, то започвада вади бухалки. Борисов популяризира чудовищни неистини. Аз осъдих Борисов и ГЕРБ.

При Цветанов става дума за търговия с въздействие. Корупцията е на разположение, когато вследствие на висша заемана служба лицето употребява властта си за персонални материални облаги.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР