Елена Йончева даде за пример казаното от Борисов на 13.03.2017

...
Елена Йончева даде за пример казаното от Борисов на 13.03.2017
Коментари Харесай

Първи Думи На Елена Йончева След Присъдата На Бойко Борисов!

Елена Йончева даде за образец казаното от Борисов на 13.03.2017 година: " Та това ново лице, което си разреши да каже за ГЕРБ, че краде и в случай че продължи да изрече още една дума, ще наруша закона и ще изляза да кажа по какъв начин бяхме принудени милиони да платим за нея. Много добре си припомням в предходния мандат по какъв начин платихме едни огромни пари, милиони. Казах просто да си мери приказките ".

Тя изясни, че съдът е постановил, че това е клюка и не е правилно.

" Не става въпрос за държавна загадка, а за това, че страната не е плащала никакви милиони. Става дума за операция ", разясни депутатът.

Йончева изясни, че юристът на Бойко Борисов твърди, че той не е споделил тези думи и в случай че ги е споделил, те не се отнасят за нея и тя сама се е припознала в тези реплики. Тя изрази изненадата си, че никой, в това число и нейни сътрудници публицисти, до момента не са го попитали дали ги е казвал и в случай че ги е споделил за кого са се отнасяли думите.

" Неговият юрист тогава неговото мение ли показва или прави своя интерпретация? ", попита националният представител.

Елена Йончева посочи, че един от причините на юристите е бил и че казаното е било по време на акция, като по този начин се позволява, че по време на акция може да се лъже и по този метод се прави политика у нас.

" Всички ние, без значение дали сме публицисти, жители, политици, би трябвало да търсим своите права в съда, с цел да не продължава страната ни да бъде ръководена по този метод. Съдът постанови господин Борисов да заплати 5000 лв.. Тази сума ще дарим на акцията " Повече българчета за България 2018 ", заключи Елена Йончева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР