Елена Йончева да знае, че с крадени пари не може

...
Елена Йончева да знае, че с крадени пари не може
Коментари Харесай

Рашидов към Йончева: С крадени пари не се прави слава

Елена Йончева да знае, че с крадени пари не може да се прави популярност . " Ние сме акционери на тая банка като инвеститори не кредитополучатели. Вложител съм с тествани от Национална агенция за приходите пари, не се в офшорка ", разяснява пред Българска национална телевизия Вежди Рашидов, обвиняванията на прокуратурата към Елена Йончева и пране на пари от КТБ.

Той няма отговор, дали това политическа принуда , само знае, че той самия е пострадал , тъй като " това не са парите на Цветан Василев а на българските инвеститори ".

Нинова от както е почнала с козичките , прави дивиденти от всичко , само че кражбата на пари не е политика , а когато " стартира да работи една прокуратура " с един " добър прокурор, тъй като го виждам ", какво желаят всички, добави той.

Относно Ахмед Доган, Делян Пеевски и КТБ , Рашидов разяснява, че " тогава по този начин съвсем мислех " за собствеността им, само че в този момент знаел повече . Ставало въпрос за доста хора, на доста високо равнище, като би трябвало да се видят гостите на Цветан Василев, само че той - Рашидов, не е измежду тях.
 Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева
Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева

Според нея всичко почнало след настояването за самостоятелна експертиза на автомагистралите

Демокрацията е да се одобри особеното мнение , да различията пречат въпреки всичко, само че всяко различие пречи. Това е една гонка и всеки бърза да се качи на най-бързия кон, само че няма драма да мислят по друг метод три разнообразни партии, разяснява Рашидов.

По-важното е министрите да си гледат работата , тъй като от това зависят орисите на хората , добави той за проблемите в дребната коалиция .

" Самолетите са дъвката за която се живее в този момент - ми 16 ли беше ... Не имам вяра, че един изтребител ще докара до трус. Не виждам нервност ", добави той.

Демокрацията е измислила своите лостове и оставки се подават . Но чак толкоз самолети да са разграничителна линия, има други тематики, изясни Вежди Решидов.
 Антон Кутев: Борисов лъже във всяко свое изявление
Антон Кутев: Борисов лъже във всяко свое изявление

Според него обвиняването против Елена Йончева е " синята лампичка " на Борисов

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР