Елена Йончева да подаде оставка като депутат, ако не може

...
Елена Йончева да подаде оставка като депутат, ако не може
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Делян Добрев поиска оставката на Йончева! Елена няма отговор на въпросите му…

Елена Йончева да подаде оставка като народен представител, в случай че не може да отговори на въпросите, които слагам, изнасяйки информация за компании, с които тя е работила. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев от парламентарната естрада. Той подсети, че соцдепутатката е била съучастник с офоршна компания, източила пари от КТБ, съобщи 24часа.

Добрев направи изявлението си в отговор на декларация на Българска социалистическа партия във връзка решението на Конституционния съд за неговата оставка. И си отнесе забележка от шефката на Народно събрание Цвета Караянчева, тъй като употребява правото на персонално пояснение, а нападна Йончева. Докато той говореше, от ГЕРБ го поддържаха със викания “оставка”.

В Народното събрание съм по волята на народа и тъй като оборих всички изказвания на опозицията, добави Добрев

“ПГ на ГЕРБ наруши Конституцията, тъй като те взеха решението Делян Добрев да остане в Народното събрание. Ако в парламентарната им група имаше схващане какво съставлява нашата страна и какво написа в чл.4 на Конституцията, в никакъв случай нямаше да стигнат до този случай”, съобщи зам.-шефът на Народното събрание и член на ИБ на Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.

Нарушавате конституцията, а сякаш налагате народна власт, върза Жаблянов тематиките за Добрев и за декларацията на ГЕРБ от по-рано през днешния ден, с която ръководещите осъдиха Българска социалистическа партия за желаната оставка на просветителния министър за смяната в образователния проект по история за Х клас.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР