Елена Рибакина се оттегли от участие на преди мача си

...
Елена Рибакина се оттегли от участие на преди мача си
Коментари Харесай

Рибакина се оттегли от "Ролан Гарос"

Елена Рибакина се отдръпна от присъединяване на преди мача си от третия кръг против Сара Сорибес Тормо. Шампионката от през 2022 и финалистка на от тази година съобщи, че не може да играе, тъй като е болна.

Поставената под №4 в схемата излезе за загрявка преди мача си със Сорибес Тормо, само че по-късно реши да се отдръпна.

" Не се усещах добре в последните два дни, не съм спала две нощи и имах тресчица. Сега пробвах да изляза на корта, само че усещам, че е вярно да се отдръпва, тъй като е доста мъчно да играеш при такива условия. Видях се с лекар, сподели ми, че всичко е вирус тук, в Париж. Имам и алергия към полени, а имунната ми система очевидно е паднала и съм хванала нещо ", сподели Рибакина.

Тенисистката беше измежду фаворитките за купата дружно с лидерката в международната класация, както и с шампионката от Australian Open. Рибакина завоюва купата на шампионата от сериите WTA 1000 в Рим малко преди " Ролан Гарос ".

" Наистина съм разочарована, че няма да мога да играя, само че подобен е животът. Има възходи и падения. Исках да дам 100%, само че в този момент явно съм надалеч от това да съм на 100%. Дойдох тук с положително предусещане, само че нямам шанс. Ще дам всичко от себе си да се приготвя за шампионата на трева ", сподели Рибакина.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР